БЪЛГАРСКА БОДИГАРД ФЕДЕРАЦИЯ БЕ ПРИЕТА ЗА ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА МЕЖДУНАРОДНАТА БОДИГАРД ФЕДЕРАЦИЯ

25.01.2013

На 24 септември 2012 година в гр. Ялта, Украйна бе проведено общо събрание на Международната Бодигард Федерация. Една от точките на дневния ред бе обсъждането на молбата на Българска Бодигард федерация, с което се заявяа желание за членство в Международната бодигард федерация. При обсъждането на кандидатурата бяха посочени ползотворните усилия на Българска Бодигард Федерация за утвърждаване на Спортния приложен многобой за телохранители в България, за развитие на тренировъчния процес, за обучението на съдийски състав и за подготовката на отборите на България. Също така бе отбелязано, че от 2009 година създателите на Българска Бодигард Федерация устойчиво развиват цялостния модел за подготовка на състезатели и съдии, за развитие на материалната база, необходима за това, както и мотивирането на повече спортни клубове да се занимават със спортен приложен многобой за телохранители.

Не на последно място бе посочено, че Българска Бодигард Федерация и до сега е допринасяла за Европейското и Международно развитие на Спортен приложен многобой за телохранители, чрез организирането на семинари и практикуми с международно участие, което допринася за повишаване на качеството на подготовка на българските състезатели и утвърждава добрите европейски и международни практики! 

Общото събрание на Международната Бодигард Федерация взе следното решение:

1. Приема Българска Бодигард Федерация за пълноправен член на Международната Бодигард Федерация.

2. Възлага на Българска Бодигард Федерация организирането и провеждането на състезания по Спортен приложен пногобой за телохранители на територията на България.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА БЪЛГАРСКА БОДИГАРД ФЕДЕРАЦИЯ!

 


етикети: