МЕЖДУНАРОДНО СЪСТЕЗАНИЕ „БОДИГАРД“, ГР.ТУЛЧА, РУМЪНИЯ

23.06.2013

За втора поредна година, в гр. Тулча Румъния, се проведе Международното състезание „Бодигард“. Отборът на Българска Бодигард Федерация, който стана национален първенец за 2013 година, взе участие в състезанието. Съставът на отбора - Асен Белилски-капитан, Борис Душков, Кристиян Драгостинов и Светослав Иванов.

В Международното състезание в гр. Тулча взеха участие общо 8 отбора от 6 страни - Русия, Беларусия, Молдова, Украйна, Румъния и България. Отбори бяха изпратили и Гранична полиция – Румъния и Управлението за държавна охрана на Украйна. Главен съдия на състезанието беше ген. Вакуленко – президент на Международната Бодигард Федирация. В две от дисциплините – „Търсене на взривни устройства“ и „ Оказване на първа помощ с евакуация на VIP – лице“, главен съдия беше Красимир Цветанов от Българска Бодигард Федерация.

Шампион в състезанието стана отборът на Беларусия.

В дисциплините „Ръкопашен бой“ и „Стрелба“, отборът на Българска бодигард федерация зае трето място. Капитанът на нашия отбор Асен Белилски постигна 87 точки в дисциплината „Стрелба от различни положения“, от 100 възможни. Още веднъж го поздравяваме за отличното представяне, както и целия отбор!

Пожелаваме още по-добро представяне на Световното първенство в гр. Ялта, Украйна през месец септември!


етикети: